Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Şilan Makal: Senaryo gereği saçımı kazıtırım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenen törenle çocuklar en sevilen ünlüleri seçti.

        2

        "KALBİM KIRIK AMA LAF SÖYLEMEK HADDİM DEĞİL"

        Arabesk klasiklerinden oluşan yeni albümü “Aşk Acısı” ile müzik sektörüne bomba gibi dönen Lerzan Mutlu, 5. kez ‘Yılın En İyi Kadın Arabesk Sanatçısı ödülünü aldı. Ödül töreni öncesi basın mensupları ile sohbet eden Lerzan Mutlu, küs olduğu Bülent Ersoy hakkında konuştu.

        3

        Basın mensuplarının sorularına Bülent Ersoy’la mahkemesi devam eden Lerzan Mutlu, "Bülent Ersoy’la aramızdaki şey benim kalbimin kırıklığından ibaret aslında. Bülent Ersoy'un sanatına, zekasına, yıllardır markasına yön verişine benim bir şey demem mümkün mü? Taş olur insan bir cümle dahi ederse... Bir Bülent Ersoy‘un bir kez daha gelmesi mümkün değil. Benim ona kalbim kırık. Benim derdim kalbimin kırık olmasıyla alakalı. Yoksa Bülent Ersoy’un büyüklüğüne, sanatına laf söylemek haddim değil elbette" diye konuşarak Diva’ya selam gönderdi.

        4

        Güzel oyuncu Şilan Makal, düzenlenen ödül töreninde “En Sevilen Oyuncu” ödülünü aldı.

        5

        "SENARYO GEREĞİ SAÇIMI KAZITIRIM"

        Hayatında ilk ödülünü alan ve aynı zamanda tarih öğretmeni olan Şilan Makal, "Bu anlamlı günde bu ödülü almak bir öğretmen olarak benim için gurur verici. Ben oyunculuk tarafımda da her anlamı ile mesleğimin en iyisi olamaya çalışıyorum ve bunun için ne gerekirse yaparım. Rol gereği saçımı kazıtabilirim, işimi bu kadar fazla seviyorum" diyerek iddialı konuştu.

        6