Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sinan-Ayşe Engin çiftinin kızları Elif Engin avukat oldu! Avukatlık Ruhsatnamesini de aldı... - Magazin haberleri
        1

        Sinan Engin ile Ayşe Engin, büyük bir gurur yaşadı. Çiftin kızları Elif, geçtiğimiz yıl Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştu.

        2

        AVUKATLIK RUHSATNAMESİ'Nİ ALDI

        Bir yıl süren mecburi stajını da tamamlayan Elif Engin, resmen avukat oldu. Önceki gün Avukatlık Ruhsatnamesini de alan Engin'i bu özel gününde ailesi yalnız bırakmadı.

        3

        Elif Engin, cübbesiyle anne ve babasının yanı sıra ağabeyi Oğulcan Engin'le birlikte poz verdi. Engin ailesi, o anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.

        4

        "YOLUN AÇIK OLSUN KIZIM"

        Ayşe Engin, geçtiğimiz haftalarda da kızının cübbeli vesikalık fotoğrafını Instagramdan, "Giydiğin bu cübbeyi hayatın boyunca alnının akıyla taşı inşallah... Yolun açık olsun kızım." notuyla yayınlanmıştı.

        5

        İKİ ÇOCUK BABASI

        Futbol yorumcusu Sinan Engin, ilk evliliğini şarkıcı Seda Sayan ile 1990-1995 yılları arasında gerçekleştirmişti. İkilinin, Oğulcan adında bir oğlu bulunuyor. Oğulcan Engin de İtalya‘nın Milano kentinde European Shool Of Economics’te ekonomi eğitimi almıştı.

        6

        Daha sonra 1997'de Ayşe Karasu ile dünya evine giren Sinan Engin, 1998 yılında da kızı Elif'i kucağına aldı.

        25

        CAN YAMAN

        Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ