Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sinem Kobal'dan doğum sonrası ilk paylaşım! Kenan İmirzalıoğlu... - Magazin haberleri
        1

        Kenan İmirzalıoğlu ile 6 yıl önce nikah masasına oturan ünlü oyuncu Sinem Kobal, 2020 yılında kızı Lalin'i kucağına alarak, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftin ikinci çocukları Leyla da geçtiğimiz ay dünyaya gelmişti.

        2

        DOĞUM SONRASI İLK PAYLAŞIM

        İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Sinem Kobal, havaların ısınmasıyla birlikte tatile çıktı. Sıcak havanın ve denizin tadını çıkaran oyuncu, doğumundan sonra ilk fotoğrafını da Instagram'dan paylaştı. Kayalıklarda verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınlayan Kobal'ın gönderisi takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı.

        Fotoğraf: Instagram

        3

        MUHABİRLERE UYARI

        Öte yandan Kobal ve İmirzalıoğlu, geçtiğimiz haftalarda hastane çıkışı objektiflere takılmıştı. Soruları yanıtsız bırakan çiftten Kenan İmirzalıoğlu, Leyla'nın uyuduğunu söyleyerek, muhabirleri uyarmıştı.

        4

        "KIZIMIZA KAVUŞTUK"

        Sinem Kobal, "Çok şükür bebek de iyi, ben de iyiyim. Ben hastanede biraz fazla kaldım çünkü orta kulak iltihabı oldum. Derken doğum başladı. Kulağım için tedaviye devam ettik. O yüzden biraz yorgunum. Çok şükür doğum güzel geçti. Zaten ben daha önce de aynı ekipleydim. Normal doğum oldu, kızımıza kavuştuk." demişti.

        5

        "LALİN KARDEŞİYLE TANIŞTI"

        Kenan İmirzalıoğlu ise, "Çok teşekkürler. Annemizi bekletmeyelim. Leyla 3 kilodan fazla. 48 santimetre boyunda. Doğumda anne ile beraberdim tabii ki. Lalin kardeşiyle tanıştı. Pazartesi anne evde olmayınca bir şeyler olduğunu anladı. Hissediyor çocuklar. İlk aşamada fena gitmedi. Annesi ona en başından beri anlatıyor. İzah ediyor. Bir kardeşin olacak, gelecek falan diye. Kaynaşacaklar tabii. Kardeşlik çok önemli. Bu sefer bana benzettiler. İkimiz de Leyla ismini çok seviyorduk." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ