Silopi Kaymakamı Çağlar Partal, parke taşı çalışmasını inceledi
Şırnak'ın Silopi Kaymakamı Çağlar Partal, Kösreli köyünde yürütülen parke taşı kaplama çalışmalarını inceledi.
Şırnak'ın Silopi Kaymakamı Çağlar Partal, Kösreli köyünde yürütülen parke taşı kaplama çalışmalarını inceledi.
Kaymakam Partal, çalışma hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Partal, çalışmanın köydeki yaşam kalitesini artırmak ve yerleşim alanının modern bir görünüme kavuşması açısından önemli olduğunu söyledi.
Partal, şunları kaydetti:
"KÖYDES projeleri, kırsal mahallelerimizin altyapı sorunlarının çözümünde ve vatandaşlarımıza daha nitelikli bir yaşam alanı sunmaktaki en önemli araçlarımızdan biridir. Kösreli'deki çalışmalarımız da bu hedefe yönelik olarak titizlikle sürdürülmektedir."
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.