Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Sivasspor Fiorentina maçında futbolcuya saldırı! 2 taraftar tutuklandı - EMS Yapı Sivasspor Haberleri
        1

        UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında İtalya temsilcisi Fiorentina'yı ağırlayan Demir Grup Sivasspor, müsabakayı 4-1 kaybederek Avrupa'ya veda etti. Fiorentinalı futbolcu Alessandro Bianco son dakikalarda saldırıya uğradı.

        2

        Maçın son dakikalarına doğru Sivasspor’un iki taraftarı sahaya girdi.

        3

        Sahaya giren taraftarı yakalamak isteyen güvenlik görevlileri, bir süre taraftarın arkasında koştu.

        7

        Yakalanan taraftar sahanın dışına çıkartılırken, maç kısa bir aranın ardından kaldığı yerden devam etti.

        8

        Bianco sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak saldırıdan sonra yüzünün son durumunu gösterdi.

        9

        İtalyan bir gazetecinin "Fiorentinalı oyuncu Allessandro Bianco'ya bir taraftarın müdahalesini nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusu üzerine konuşan Fiorentina Teknik Direktörü Italiano da "Ben bunu kınanacak bir olay olarak görüyorum. Tabi oyuncumuzda böyle bir şey beklemiyordu. Şu anda burnu kızarmış durumda soyunma odasında oturuyor. Taraftarların takımlarını desteklerini anlıyorum ama böyle bir olayın bütün bir maçı mahvettiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

        10

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, maçın son dakikalarına doğru 2 taraftarın sahaya girmesi nedeniyle çıkan arbedede Bianco için İtalya ekibinden özür dileyerek sözlerine başladı.

        11

        Çalımbay, "Çok özür diliyoruz. Bütün İtalyanlardan özür diliyorum. Olmaması gereken bir şeydi. Maçın bile önüne geçti. Tekrar tekrar özür diliyorum. Kusura bakmasınlar inşallah böyle bir olay bir daha gerçekleşmez." dedi.

        12

        O TARAFTARLAR TUTUKLANDI!

        Fiorentinalı futbolcu Alessandro Bianco'ya saldıran 2 taraftar Muhammet Enes Çiloğlu ve Sabri Sefa Soylu gözaltına alındı.