Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şok Marketler'in satış gelirleri 20,8 milyar TL'ye yükseldi - İş-Yaşam Haberleri

        Şirketten yapılan açıklamaya göre, Şok Marketler, 2023'ün ilk 3 ayına ait finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı.

        Buna göre, şirketin ilk çeyrek net satış gelirleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 103,6 artarak 20,8 milyar TL'ye yükseldi. Çalışan sayısı 46 bini aşan şirketin, mağaza sayısı da 10 bin 214'e ulaştı.

        Ülke genelindeki işe alımlarda önceliği depremzedelere vereceğini açıklayan Şok Marketler, depremden etkilenen illerin tamamında bölgenin ekonomik olarak tekrar ayağa kaldırılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        REKLAM

        Şok Marketler, yaşanan afetin hemen ardından bölgedeki mağazalarında ve depolarında yer alan ürünleri ilgili yardım kuruluşlarının iş birliğiyle depremzedelere dağıtmıştı.

        Şirket, bölgede hızla işler hale getirdiği mağazalarının yanı sıra ihtiyaç olan bölgelerde açtığı konteyner ve prefabrik mağazalarla bölgedeki vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması için hizmet vermeye devam ediyor.

        Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmelerine yer verilen Şok Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel, şu ifadeleri kullandı:

        "Yaşadığımız deprem felaketlerinin ardından milletimizle dayanışma içinde yaralarımızı sarıyor, ekonomiye ve istihdama katkımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. İşe alımlarda bölge halkına öncelik vererek bu konuda önemli bir sorumluluk üstlendik."

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ