Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın SON DAKİKA: 28 Şubat Altın fiyatlarında düşüş! Çeyrek altın, gram altın fiyatları 2021 canlı son durum - Altın Haberleri
        1

        Altın fiyatları cuma günü 2,06 değer kaybetmesinin ardından bugün de düşüşünü sürdürenn altının ons fiyatı dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,5 altında 1.761 dolar seviyesinden alıcı buluyor. Peki, çeyrek altın, gram altın ne kadar? İşte 28 Şubat altın fiyatları anlık...

        Analistler, enflasyonist baskıların yükseleceği ve bu paralelde ABD Merkez Bankası'nın faizleri öngörülenden daha erken artıracağı beklentileriyle tahvil piyasasından çıkışların hızlandığını belirterek, bu durumun oluşturduğu panik havasının küresel çapta hisse senedi ve döviz piyasalarına sıçradığını söyledi.

        Tahvil faizlerindeki yükselişin altının ons fiyatını baskıladığını aktaran analistler, bugün ABD'de açıklanacak kişisel gelir ve harcama verileriyle tahvil piyasasının seyrinin izleneceğini kaydetti.

        Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.765 doların altında kalıcılık sağlanması halinde 1.730 doların destek olarak takip edileceğini söyledi.

        2

        GRAM ALTIN FİYATI

        415,65

        418,38

        3

        SPOT ALTIN TL/GR FİYATI

        412,20

        412,30