Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika DEHŞETİ! Baltalimanı Hastanesi'nde doktor doktoru bıçakladı! - Haberler

        Asistan doktor Y.S. ile nöbetçi asistan doktor Kaan E. arasında bıçaklı kavga çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan kavgada Kaan E. hayatını kaybetti. Meslektaşını bıçaklayarak ölümüne neden olan doktor gözaltına alındı.

        30 YERİNDEN BIÇAKLANDI!

        Habertürk’ten Emrah Doğru’nun haberine göre, olay bu gece sabaha doğru saat 05:50 sıralarında Baltalamanı Kemik hastanesinde meydana geldi.İstanbul Sarıyer ilçesinde İstanbul Baltalimanı Metin Sabancı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji doktoru Kaan Erol, başka bir doktor tarafından 30 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

        Aynı hastanede çalışan doktor Kaan Erol, Y.S adlı meslektaşına "Sen daha az hastaya bakıyorsun" deyince aralarında tartışma başladı.Doktor Y.S kobra bıçağıyla, Dr. Kaan Erol’a saldırarak, meslektaşını hastane içerisinde 30 farklı yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Kaan Erol’a hastanede ilk müdahalenin yapılmasının ardından Şişli Eftal hastanesine sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

        İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, bir doktorun hayatını kaybettiği bıçaklı kavga ile ilgili açıklama yaptı.

        Açıklamada şöyle denildi:

        "Bu sabah, Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde nöbetçi olan ortopedi ve travmatoloji asistanı hekimimiz, bir meslektaşı tarafından saldırıya uğramıştır. Saldırıya uğrayan hekimimize derhal acil müdahale yapılmış ancak tüm çabalara rağmen maalesef hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüz inceleme başlatmıştır. Fail, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmış olup Savcılık soruşturması devam etmektedir. Hayatını kaybeden hekimimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ