Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Çankaya Belediyesi soruşturmasında 3 yeni gözaltı

        Çankaya Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.

        3 YENİ GÖZALTI

        DHA'daki habere göre; Çankaya Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında yeni gözaltılar gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyon çerçevesinde 3 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi.

        Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çankaya Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘yolsuzluk’ soruşturması kapsamında Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut, Eyüpsultan Belediyesi Özel Kalem Müdürü Güray Geçyatan ve Benan Esengül gözaltına alındı.

        Soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda İstanbul’da gözaltına alınan 3 şüphelinin Ankara’ya getirileceği öğrenildi.

        24 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

        Daha öncesinde; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "suç örgütü", "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlarından yürüttüğü soruşturma kapsamında daha önce aralarında Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in de bulunduğu 36 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti.

        Operasyonda 29 şüpheli gözaltına alınmış, KKTC'den Ankara'ya dönen Güner de Esenboğa Havalimanı'nda gözaltına alınmıştı.

        Sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden Güner'in de aralarında bulunduğu 24 kişi tutuklanırken, 6 şüpheli adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağıyla serbest bırakılmıştı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        İstanbul'da evlere giren dev çekirgeler paniğe neden oldu

        İstanbul'un bazı ilçelerinde son günlerde görülen dev çekirgeler vatandaşlarda tedirginliğe neden oldu. Evlerin balkonlarına, pencerelerine ve bahçelerine kadar gelen çekirgeler cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. (İHA) 

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ