Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye ziyarette bulundu

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura toplantısının ardından akşam saatlerinde MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. Erdoğan ve Bahçeli'nin bir araya geldiği görüşmeye ilişkin Cumhurbaşkanlığı'nın Twitter hesabından "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti" açıklaması yapıldı. Erdoğan ve Bahçeli'nin görüşmesine ilişkin fotoğraf da paylaşıldı.

        YAKLAŞIK 45 DAKİKA SÜRDÜ

        Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı ortağı ile yaklaşık 2,5 ay sonra bir araya geldi. İki lider en son Çankaya Köşkü'nde 19 Mayıs'ta bir araya gelmişti. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

        GÜNDEM YOĞUN

        Habertürk'ten Esra Nehir'in haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin siyasi konular hakkında istişarelerde bulundu. Cumhurbaşkanı ayrıca orman yangınlarıyla ilgili saha çalışmalarını Bahçeli'ye aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasette devam eden erken seçim tartışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle Bahçeli'ye teşekkür etmesi ve Afgan göçüyle ilgili olarak değerlendirilme yapılmasının yanı sıra yeni anayasa taslağı ilgili görüş alışveriş yapılması gündemin diğer başlıkları olarak gösterildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ