Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA DEHŞET! Ailece kaldırımda yürüyorlardı! Sonrası korkunç! - Haberler

        Konya'da, dün saat 16.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hocacihan Mahallesi Hicaz Caddesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Furkan O. (19) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırımda yürüyen Bünyamin Özkan (36), eşi Sibel Özkan (36) ve oğlu Ahmet Eymen Özkan'a (5) çarptı. Kazada Ahmet Eymen Özkan olay yerinde, Bünyamin Özkan da kaldırıldığı Meram Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti.

        BABA İLE OĞUL BUGÜN DEFNEDİLECEK

        DHA'da yer alan habere göre kazada yaralanan Sibel Özkan Meram Tıp Fakültesi'nde, sürücü Furkan O. da Konya Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

        Ölen baba ve oğlunun cenazeleri ise bugün öğle namazının ardından Üçler Mezarlığı'na defnedilecek.

        KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

        Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. Görüntülerde Özkan ailesi fertleri kaldırımda yürürken, kontrolden çıkan ve hızlı olduğu anlaşılan otomobil çarpıyor.

        Çarpmanın şiddetiyle önce havaya fırlayan Bünyamin Özkan ve oğlu Ahmet Eymen Özkan, yolun kenarındaki bahçe duvarına çarpıp yere savruluyor.

        AYAĞA KALKIP EŞİNE VE OĞLUNA BAKTI

        Aynı şekilde havaya fırlayıp yere savrulan anne Sibel Özkan da hemen ayağa kalkıp eşi ve oğlunun yanına gidip durumlarına bakıyor.

        SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

        Feci olayda baba ile oğlunun ölümüne sebep olan sürücü Furkan O. da, Konya Şehir Hastanesindeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh hakimliğince, "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ