Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Son dakika DEPREM! Avcılar'daki çatlak ihbarı hakkında açıklama! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde Avcılar'da bir binada çatlaklar oluştuğu ve binanın boşaltıldığı ileri sürüldü. Bunun üzerine olay yerine yetkililer sevk edildi.

        AA'nın haberine göre incelemede, binadaki çatlakların oluşmasında depremin herhangi bir etkisi olmadığı belirlendi.

        Avcılar Kaymakamı Kemal İnan da binaya gelerek incelemelerde bulundu. İnan, gazetecilerin soruları üzerine şunları söyledi:

        "İzmir Seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası Avcılar'da önünde bulunduğumuz bu binada deprem sonrası çatlak meydana geldiği ve bu nedenle tedbir amaçlı boşaltıldığı haberleri yer aldı. İstanbul Valimiz Ali Yerlikaya'nın talimatıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri binada inceleme yaptılar. Biz de Belediye Başkanımız ile birlikte ekiplerimizin inceleme sonuçlarını aldık.'' diye konuştu.

        Başta İzmirliler olmak üzere depremden etkilenenlere "geçmiş olsun" dileklerini ileten İnan, ''Mevcut ihbar yapılan binamızda deprem kaynaklı bir hasar bulunmamaktadır. Avcılar genelinde şu ana kadar şükürler olsun herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir.'' dedi.

         İzmir'de 6,6 büyüklüğünde deprem!
        İzmir'de 6,6 büyüklüğünde deprem! Haberi Görüntüle
         Depremde binanın yıkılma anı böyle görüntülendi
        Depremde binanın yıkılma anı böyle görüntülendi Haberi Görüntüle
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ