Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu
8 gündür aranan 33 yaşındaki Elif Kumal'ın gölde cansız bedeni bulundu. Balıkesir'in Erdek ilçesinde Yukarıyapıcı Göleti'nde otomobilin içinde cansız bedeni bulunan Kumal'ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna getirildi
ABONE OLBalıkesir'in Erdek ilçesinde kamp yaptığı bölgeden aracıyla ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 33 yaşındaki Elif Kumal'ın cansız bedeni gölde bulundu.
Kapıdağ Yarımadası Yukarıyapıcı Göleti mevkisinde 27 Aralık'ta erkek arkadaşı E.G. ile kamp yapan ve bir süre tartıştıktan sonra kendi aracıyla bölgeden ayrılmasının ardından kaybolan Kumal, 8 gündür aranıyordu.
Fırtınanın etkili olduğu bölgede, Bandırmanın Edincik, Erdekin Tatlısu, Ormanlı ve Ballıpınar Mahallelerinin üst bölgelerine de ekipler sevk edildi.
Akşam saatlerinde Yukarıyapıcı Göletine dalış yapan ekipler, Kumalın kullandığı otomobili suyun altında tespit etti. Ekiplerce araçtan çıkarılan Kumalın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Kumalın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Bu arada otomobilin göletten çıkarılması için daha sonra çalışma yapılacağı öğrenildi.
Dalgıçlar tarafından Yukarıyapıcı Göleti’nde arkadaşlarıyla kamp yaptığı alana yaklaşık 400 ila 500 metre, kıyıya 25 metre ve gölet yüzeyine yaklaşık 15 metre derinlikte aracının içinde bulunan Kumal’ı, Ankara’dan gelen yanal taramalı sonar cihazının tespit ettiği öğrenildi.