Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri - Hedefteki isimler... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Belirlediği eksikleri bir an önce gidermek için gaza basan Emre Belözoğlu, rotayı İngiltere'ye çevirdi.

        2

        Çok sayıda oyuncuyu gönderip bir çok mevkiye transfer planlayan Belözoğlu’nun önceliği golcü ve stoper.

        3

        Cisse'nin üzerini çizen, Samatta ile Thiam'ı da elden çıkarmayı planlayan Emre Hoca’nın hedefinde Christian Benteke var.

        7

        Ancak kiralık olarak düşünülen Mina'yı da Everton'ı da ikna etmek çok zor görünüyor.

        8

        PATRON SOSA

        Fenerbahçe'de teknik sorumlu Emre Belözoğlu, kalan maçlarda ipleri Arjantinli yıldıza teslim edecek. Gustavo ile Mesut yedek bekleyecek.

        9

        GÖKHAN GÖNÜL ŞOKU

        Fenerbahçe kritik Başakşehir maçı öncesi Gökhan Gönül'ün arka adalesinde yırtık tespit edildi. Tecrübeli futbolcunun yerine Nazım Sangare oynayacak. Ödemi olan Valencia'nın da durumu belirsiz. Mesut Özil ise takımla çalıştı.

        10

        BEYAZ İMZAYI ATTI

        Fenerbahçe’nin elinden bir yıldız daha kaydı. Sarı lacivertliler, bütün çabalara rağmen kalmaya ikna olmayan genç yetenek Ömer Faruk Beyaz’ın vedasını duyurdu. Stuttgart ile beş yıllık sözleşme imzalayan Ömer Faruk kariyerine Almanya’da devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ