Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: Fethullah Gülen'in kardeşinin damadı Ayvalık'ta batan bottan çıktı

        Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde batan tekneden sağ olarak kurtulan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in kardeşinin damadı, 15 Temmuz sonrasında firar eden Edremit İmamı İsmail Akay sağlık kontrolüne götürülürken görüntülendi.

        Gece saat 23.30 sıralarında Yunanistan’ın Midilli (Lesvos) Adası'na kaçmak isteyen bir grup FETÖ firarisinin bulunduğu tekne batmış 6 kişi hayatını kaybetmiş 9 kişi ise kurtarılmıştı. Bir kişinin ise arama çalışmalarına devam ediliyor.

        Kurtarılan kişilerin yapılanlar arasında kimlik sorgulamalarında firari FETÖ’cüler olduğu belirlendi. FETÖ elebaşı Gülen’in kardeşinin damadı 15 Temmuz sonrasında firar eden Edremit İmamı İsmail Akay’ında içinde bulunduğu 9 kişi gözaltına alındıktan sonra Ayvalık Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Ayvalık Devlet Hastanesine sevk edildi.

        Bu sırada Gülen’in kardeşinin damadı 15 Temmuz sonrasında firar eden Edremit İmamı İsmail Akay kameralara yansıdı. Akay’ın 15 Temmuz sonrasında firari olduğu ve bugüne kadar arandığı öğrenildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ