Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri - 2 isim için yoğun temaslar sürüyor - Galatasaray Haberleri
        1

        Sezona iyi başlangıç yapsa da önce Avrupa Ligi'nde Rangers'a, sonra da ligde Kasımpaşa'ya kaybeden Galatasaray'da transferin son gününde yapılacak hamleler merakla bekleniyor.

        2

        Geçtiğimiz sezona göre durgun bir transfer dönemi geçiren sarı-kırmızılılar, oyuncu satmadan yenisini alamadığı için başta Belhanda olmak üzere gönderilmek istenen oyunculardan haber bekliyor.

        3

        Yaklaşık 1 milyon Euro'luk limiti bulunan sarı-kırmızılılarda Faslı yıldıza, son olarak Fransız ekibi Nice talip olurken beklenen rakamlara çıkılmayınca transfer gerçekleşmedi.

        4

        Nice, 2 milyon Euro teklif ederken bu teklif yönetim tarafından reddedildi.

        5

        Diagne ve Babel için de sarı-kırmızılılara gelen herhangi bir teklifin şimdilik bulunmaması transferde yönetimin elini zorlaştıran en önemli konu.

        6

        Ancak eski oyuncusu Alex Telles'in de Porto'dan Manchester United'a transfer olmasını dört gözle bekleyen yönetim, buradan gelecek olan 1.5 milyon Euro'luk satış payı ie limitini biraz daha artıracak.

        7

        Galatasaray son günde hedefinde ise 2 isim var. Cimbom daha önce iki kez kiraladığı Henry Onyekuru ile geçen sezon kiralık oynayan Jean Michael Seri için son bir girişim yapılacak.

        8

        Teknik direktör Fatih Terim, transfer döneminin başından beri iki ismi de kadrosunda görmeyi çok isterken yönetim de son gün iki yıldızı kadroya katarak eleştirileri de tersine çevirmeyi hedefliyor.

        9

        Onyekuru için Monaco'dan şu ana kadar olumlu bir dönüş olmazken Fulham'da yine forma şansı bulamayan Seri'nin kiralanması yönetimin en büyük umudu.

        10

        KONYA, SEKIDIKA İÇİN DE DEVREDE

        Galatasaray'dan stoper Ahmet Çalık'ı transfer eden Konyaspor, Aslan'dan başka bir ismi de listesine aldı.

        11

        Yeşil-beyazlılar, beklediği forma şansını bir türlü bulamayan Jesse Sekidika'yı kiralamak için temasa geçti.

        12

        24 yaşındaki futbolcunun da daha fazla forma şansı bulmak açısından Konyaspor'a gitmeye sıcak baktığı ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ