Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bakırköy'de darpçı liseli çete bu kez bıçakladı!

        Bakırköy’de bir lise öğrencisi, başka öğrenci grubu tarafından darp edilerek, karnından bıçaklandı.

        İHA'nın haberine göre olay, geçen cuma günü Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, profesyonel dansçı olduğu öğrenilen Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi'nde son sınıf öğrencisi Berhan Tamalan, okul çıkışında henüz bilinmeyen bir nedenle öğrenci B.Ç. ve arkadaşlarının saldırısına uğradı.

        ÖNCE DARP SONRA BIÇAK

        Kendisine saldırıların elinden kurtularak kaçmaya çalışan Berhan T., yaklaşık 400 metre kaçtıktan sonra grup tekrar darp edildi. Bu sırada B.Ç. isimli öğrenci yanında getirdiği bıçakla Berhan Tamalan'ı karnından bıçakladı. Berhan Tamalan kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan grup ise kaçarak kayıplara karıştı.

        REKLAM

        SALDIRGAN ÖĞRENCİLER ARANIYOR

        Yoldan geçen başka öğrencilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Berhan Tamalan Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        BAŞKA BİR ÖĞRENCİYE DARP KAMERADA

        Öte yandan B.Ç. ve arkadaşlarının daha önce başka bir öğrenciye aynı şekilde saldırarak darp ettiği tespit edildi. Aynı zamanda bu darp girişimi ise başka öğrenciler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

        YAKALANAN ŞÜPHELİ ADLİ KONTROLLE SERBEST

        DHA'nın haberine göre, Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi'nde okuyan ve aynı zamanda Büyükçekmece Belediyesi Altın Köprü Halk Dansları topluluğunda dansçı olan Berhan Tamalan'ı (17) sırtından iki bıçak darbesiyle bıçaklayan B.Ç. (17), polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yaşı küçük şüpheli B.Ç. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, şüpheli çıkarıldığı mahkemece yurt dışı çıkış yasağı ve ev hapsi cezası verilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        'DUYDUK Kİ SERBEST BIRAKILMIŞ. BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADIK'

        Sırtından aldığı iki bıçak darbesinden biri akciğerine isabet eden ve hayati tehlikeyi atlatamayan gencin dayısı Zafer Aldoğan, saldırganın serbest kalmasına üzüldükleri söyledi. Hastane önünde açıklama yapan Aldoğan, "Okul çıkışında dövülüyor. Yetmezmiş gibi bir kişi tarafından bıçaklanıyor" dedi.

        Yeğenin birçok ödülü olduğunu ve grubuyla dans yarışmalarında Türkiye'yi temsil ettiğini belirten Aldoğan, "Halbuki bizim çocuğumuz bu işlerin içinde olmayan kendi işinde gücünde bir çocuk. Sokakta gezen bir çocuk değil. O sırada 3 kişiler. Hepsi darbe alıyor ama 2'si kaçıyor ama Berhan kaçamıyor" diye konuştu.

        'DÖVÜŞLE, KAVGAYLA İŞİ OLMAYAN BİR İNSAN'

        Gencin bir başka akrabası Ruhi Özek ise, "Ailesine bağlı bir çocuk. Dövüşle, kavgayla işi olmayan bir insan. Çocuğun hayatı tehlikesi var. O gruplarla hiç bir ilgisi yok" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ