Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Burak Elmas'tan Fatih Terim'e sert sözler: Onu ben göndereceğim demiş! - Galatasaray son dakika haberleri - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da seçim yaklaşırken Başkan Burak Elmas çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

        Vole'de "Burak Elmas seçimi Fatih Terim sayesinde kazandı" şeklinde yapılan eleştirileri değerlendiren sarı kırmızılı kulübün başkanı, "Sanırım buna Fatih Terim de inanıyor. Bana bu ayrılıktan sonra haber yolladı arkadaşların vasıtasıyla. O da bu yoruma inanmış herhalde. 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim' diye mesaj yolladı. Fatih Terim'in genel kurulda kaç oyu var onun sayısını tespit etmedim" dedi.

         Aslan'a yıldız golcü
        Aslan'a yıldız golcü Haberi Görüntüle

        KULÜBE ZARAR VERİLİYOR

        Elmas, "Fatih Terim'e artık duygularım kırgınlıktan kızgınlığa dönmüş durumda. Kızgınım, Galatasaray adına kızgınım! Bana karşı Galatasaray'a zarar verme pahasına bir mücadele verilirse ona kızarım" derken, "Fatih Terim'in geçmiş Galatasaray'da yaşadığı dönemlerden çok farklı bir davranış sergiledim. Sonrasında yaptıklarıyla ilgili artık aynı hissiyatta olmadığımı söyleyebilirim. Mesaja 'hayırlısı olsun' dedim. Onunla ayrılığımız sadece saha içi sonuçlarıyla ilgili değildi" ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ