Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den bir transfer daha! Luan Peres KAP'a bildirildi... - Son dakika Fenerbahçe FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu Luan Peres'in transferi için görüşmelere başladığını açıkladı.

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Luan Peres Petroni'nin transferi konusunda futbolcu ve kulübü Olimpik Marsilya ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.

        Fenerbahçe'nin transferi için kendisi ve kulübü Olimpik Marsilya ile prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı futbolcu Luan Peres, İstanbul'a geldi.

        Savunmada görev yapan 28 yaşındaki futbolcuyu, İstanbul Havalimanı'nda Fenerbahçe Kulübü yetkilileri karşıladı.

        Sarı-lacivertli kulübün, sağlık kontrolleri ve son görüşmelerin ardından Luan Peres ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

        "BURADA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"

        Havalimanı'nda DHA'nın sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu "Burada olduğum için çok mutluyum. Şu anda çok yorgunum çünkü benim için çok yorucu bir gündü. Dün akşam İngiltere´deydim. Londra´dan Marsilya´ya uçtum. Sabah 11´de Marsilya´daydım, 3 saatte valizlerimi topladım. Daha sonra evimden ayrılıp havalimanına geldim ve şu anda buradayım" diye konuştu.

        "Fenerbahçe taraftarı, sahada her şeyini veren bir oyuncu görecek" diyen Peres, "Bu takımla kupalar kazanmak istiyorum. Jorge Jesus çok iyi bir antrenör. Onu Brezilya´da çalıştığı dönemi biliyorum. Flamengo ile yaptığı işler gerçekten harikaydı. Willian Arao´yu da tanıyorum" ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ