Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika: Gaye Usluer, Memleket Partisi'nden istifa etti
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Memleket Partisi Genel Başkanvekili ve Parti Sözcüsü Gaye Usluer, partisinden istifa etti.

        Gaye Usluer Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Gün küçük olsun bizim olsun zamanı değil. Ya kazanılacak ya da kazanılacak bir seçim sürecinin içindeyiz. Aksi düşünülemez, düşünülmemeli. Ülkemiz için köprüden önce son çıkış gibi görünen, alternatifi ya da aksini düşünmek bile istemeyeceğim sürece, isteyerek ya da istemeyerek olumsuz katkıda bulunuyor olmak en büyük endişem. Bu duygu ve düşüncelerle Memleket Partisi'nden istifa ettiğimiz bilgilerimize sunuyorum. Süreçteki yol arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Aydınlık bir Türkiye, çocuklarımız için aydınlık ve huzurlu bir gelecek dileklerimle" ifadelerini kullandı.

        Memleket Partisi Parti Sözcüsü İpek Özkal Sayan da, yaptığı basın açıklaması ile Merkez Yönetim Kurulu’nda yapılan görev değişikliklerini kamuoyu ile paylaştı:

        Açıklamada, "Memleket Partisi Merkez Yönetim Kurulu'nun 20.06.2022 tarihinde yapmış olduğu olağan toplantısında Prof.Dr.Nurdan Şahin Demirbağ Genel Başkan Vekilliği'ne ve Prof.Dr.İpek Özkal Sayan Parti Sözcülüğü'ne oy birliği ile seçilmiştir" denildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ