Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: İstanbul'da bir evde 3'ü çocuk 4 kişi ölü bulundu!

        İstanbul Sancaktepe’de 3’ü çocuk 4 kişi ölü bulundu. Polisin ulaştığı bilgilere göre evi terk eden eşiyle tartışan baba Mahir A., çocukları kazan dairesine indirip asarak öldürdü. Ardından kendisini asarak yaşamına son verdi.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, korkunç olay Sancaktepe’de bir sitede bulunan kazan dairesinde yaşandı.

        4 KİŞİYİ ASILI BULDU

        Mahir A. ile aynı sitede teknisyen olan Dursun Ç., iş arkadaşını dün ve bugün işe gelmediğini görünce aramaya çıktı. Site içinde aramaya başlayan Dursun Ç., kazan dairesine indiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. İş arkadaşı ve 3 çocuğunu kazan dairesinde doğalgaz borusunda sırayla asılı olduğunu gördü.

        ÖNCE ÇOCUKLARI SONRA KENDİNİ ASTI

        Olay hemen polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, 32 yaşındaki Mahir A.’nın 11 yaşındaki B.A., 10 yaşındaki kız çocuğu B.A. ve 4 yaşındaki Y.A.’yı asarak öldürdüğünü, ardından kendini asarak yaşamına son verdiğini tespit etti.

        2018 YILINDA BOŞANMIŞ

        Yapılan çalışmalarda şüpheli Mahir A. ile ilgili tüm bilgiler ve bağlantılar elde edildi. Elde edilen bilgilere göre Mahir A., 2009 yılında H.A. adlı kadınla evlendi. 3 çocuk sahibi olan çift 2018 yılında boşandı.

        BİR AY ÖNCE UZAKLAŞTIRMA KARARI ÇIKMIŞ

        Eşinden boşanan H.A., 4 ay önce tekrar eski eşi olan şüpheli Mahir A. ile barışarak dini nikahlı olarak aynı evde yaşamaya başladı. İddialara göre Mahir A., H.A’ya şiddet uygulamaya başladı. Bunun üzerine H.A. Mahir A. hakkında şikayetçi olarak bir ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

        TEKRAR TARTIŞIP ÇOCUKLARI GÖTÜRDÜ

        H.A. adlı kadın 2 gün önce eve geldiğinde evde Mahir A.’yı gördü. Uzaklaştırma kararı devam ederken Mahir A. eve gelmişti. İddialara göre ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Mahir A., çocukları alıp ablasına götüreceğini ve oradan da gezmeye gideceklerini söyledi.

        ÇOCUKLARINI VE KENDİNİ ASTI

        Çocukları ablasına ve oradan da gezmeye götüreceğini söyleyen Mahir A., çocukları çalıştığı sitenin kazan dairesine götürdü. Ardından önce çocukları asarak öldürdü. Sonra kendini asarak yaşamına son verdi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

        KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA

        Olaya ilişkin Sancaktepe Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: "İlçemiz Fatih Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi'nde bulunan bir sitede işçi olarak çalışan, ailevi ve psikolojik sorunlar yaşayan M.A'nın 3 çocuğunu öldürdüğü ve kendisinin de aynı yöntemle intihar ettiği anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Meydana gelen bu elim olayda hayatını kaybeden masum çocuklarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."

        Fotoğraflar: DHA

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ