Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler: İstanbul Sancaktepe’de "Halı" cinayetinde işte zanlının savunması!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Sancaktepe’de 9 Eylül’de meydana gelen olayda, balkonda asılı olan yıkanmış halının suyunun akmasından rahatsız olan kiracı Refai K. (37), üst katında oturan ev sahibiyle tartıştı.

        BABA OĞULA KURŞUN YAĞDIRDI

        Olaydan habersiz Muhammet Ebik, uykusunda öldürüldü.
        Olaydan habersiz Muhammet Ebik, uykusunda öldürüldü.

        İHA'da yer alan habere göre balkona asılan halıdan rahatsız olan alt kattaki kiracı Refai K., silahla baba ve oğluna kurşun yağdırdı.

        ÜST KATA ÇIKIP EVE GİRDİ

        Önce baba Adem Ebik'i silahla kolundan yaralayan şüpheli, ardından hıncını alamayıp silahla kapıyı zorlayarak üst kattaki Adem Ebik'in evine girdi.

        OLAYDAN HABERİ YOKTU

        Adem Ebik'in olaydan habersiz olan ve yatak odasında bulunan 24 yaşındaki oğlu Muhammet Ebik'i silahla göğsünden vurdu. Kanlar içinde yere yığılan genç hayatını kaybetti.

        KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

        Cinayete ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan şüpheli Refai K., ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        "KORKUTMAK İÇİN ATEŞ ETTİM"

        Şüphelinin mahkemedeki ifadeleri ortaya çıktı. Refai K. ifadesinde, “Korkutmak için ateş ettim. Öldürme kastıyla hareket etmedim” dedi. Kiracı olduğundan dolayı aralarında problemler yaşandığını öne süren şüpheli Refai K., “Evi boşaltmam için sürekli baskı yapıyorlardı” diye konuştu. Öte yandan, şüphelinin bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

         İstanbul'da yaşandı! Halı silkeleme cinayeti!
        İstanbul'da yaşandı! Halı silkeleme cinayeti! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ