Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika... O TACİZCİ TUTUKLANDI! Annesinin yanında taciz etmişti! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Avcılar'da, geçtiğimiz cumartesi günü saat 02.00 sıralarında Avcılar Şükrübey metrobüs durağı mevkiinde, Ukrayna’dan akrabalarını ziyarete gelen anne ve iki kızı, metrobüsten indikten sonra taciz şoku yaşadı. Taksi bulmak için yol kenarında yürüyen Ukraynalı aile, kendilerini takip eden bir şüphelinin tacizine uğradı.

        TACİZCİ POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

        Habertürk'ten Şahin Şen'in haberine göre küçük kıza önce sözlü, ardındansa fiziki tacizde bulunan 36 yaşındaki şüpheli Gökmen D., polisin titiz takibi sonucu yakalandı.

        ÇOCUK VE AİLESİ TEŞHİS ETTİ

        Anne ve kızlarının şaşkın bakışları arasında olay yerinden uzaklaşan Gökmen D., ailenin karakola giderek şikayetçi olması üzerine çalışma başlatan Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çocuk Şubesi ekiplerince gözaltına aldı. Avcılar Çocuk Büro Amirliği'ne götürülen şüpheli, tacize uğrayan çocuk ve annesi tarafından teşhis edildi.

        "ALKOLLÜYDÜM HATIRLAMIYORUM"

        Esenler'de bir iş yerinde satış temsilcisi olarak çalıştığı belirlenen şüpheli Gökmen D., kendisini “Alkollüydüm, hiçbir şey hatırlamıyorum” diye savundu. Şüpheli daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Buradaki işlemleri tamamlanan tacizci Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

        CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

        Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        ANNE BİR ARACI DURDURUP YARDIM İSTEMİŞTİ

        Olay gecesi yaşadığı şoku üstünden atamayan aile, bir belediye otobüsünü durdurarak yardım istemişti.

        REKLAM

        OLAY ANI KAMERAYA DA YANSIDI

        Karakola giden aile, şüpheli hakkında şikayetçi olmuştu. Yaşanan olay ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde anne ile 2 kızının ellerinde bavullarla yürüdükleri görüldü. Bu sırada kendilerini takip eden tacizci bir anda 12 yaşındaki kız çocuğuna yönelik tacizde bulunduğu kameralara yansıdı. Görüntülerde annenin tepki gösterdiği zanlının olay yerinden uzaklaştığı yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ