Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), son bir haftada 4 PKK'lı teröristin daha teslim olduğu bildirildi.

AA'da yer alan habere göre MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri ve Bakanlık Sözcüsü Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta düzenlenen haftalık basın bilgilendirme toplantısında konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kalıcı güvenliği tesis etmek amacıyla gerçekleştirdiği görev ve faaliyetlerine ilişkin bilgi veren Aktürk, "4-12 Aralık tarihleri arasında 4 PKK'lı terörist teslim olmuş, sınırlarımızda ve ötesinde arazi arama tarama, mağara, sığınak, barınak ile mayın ve el yapımı patlayıcı tespit ve imha çalışmalarına devam edilmiş, Suriye harekat alanlarında imha edilen tünel uzunluğu Münbiç'te imha edilen 4 kilometre tünelle 732 kilometreye ulaşmıştır." ifadelerini kullandı.

Tuğamiral Aktürk, hudutlarda kademeli güvenlik sistemi ve teknoloji destekli tedbirlerle yasa dışı geçiş ve kaçakçılıkla mücadelenin aralıksız devam ettiğini belirterek, yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3'ü terör örgütü mensubu olmak üzere 235 kişinin yakalandığını, 2 bin 315 kişinin ise hududu geçemeden engellendiğini bildirdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ