Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika... O davada karar çıktı! Eşini öldüren polise iyi halsiz, indirimsiz müebbet! - Haberler

        İstanbul Bahçelievler'de geçen yıl nisan ayında yaşanan olayda İngilizce öğretmeni İmren Kandemir (27) silahla öldürülmüştü. Boşandığı eşi, polis memuru olan Burak T., Kandemir'in silahla intihar ettiğini iddia etmişti. Ancak genç kadının elinde svap izine rastlanmazken, Burak T.'nin elinde svap izi çıkması üzerine katil zanlısı tutuklandı.

        KARAR DURUŞMASI YAPILDI

        DHA'da yer alan habere göre Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Burak T. ile taraf avukatları katıldı. Burak T., eski eşini kaybettiğini ve 19 aydır tutuklu olduğunu belirterek, "Ben kesinlikle suçu işlemedim. Beraatimi istiyorum" dedi.

        İYİ HALSİZ, İNDİRİMSİZ MÜEBBET

        Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti ise sanık Burak T.´yi "Kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. Sanık Burak T.´ye "İyi hal indirimi" ve "Haksız tahrik indirimi" de uygulamayan mahkeme heyeti, sanık Burak T.´nin tutukluluk halinin de devamına hükmetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ