Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ödemiş'teki yangında söndürme çalışmalarında mücadele veren orman işçisi İbrahim Yumaklı'nın şehit olduğunu, bir işçinin de yaralandığını duyurdu.

İbrahim Demir
İbrahim Demir

Bakan Yumaklı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Orman işçimiz İbrahim Demir, İzmir Ödemiş’teki yangında yeşil vatanı korumak için mücadele verirken şehit olmuştur. Yeşil Vatan’ı canı pahasına savunan kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Orman camiamızın ve milletimizin başı sağolsun. Aynı yangın bölgesinde yaralanan şoför Ragıp Şahin kardeşimize de acil şifalar diliyorum.

İbrahim Demir
İbrahim Demir
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İzmir'in Ödemiş ilçesindeki yangında şehit olan orman işçisi İbrahim Demir için taziye mesajı yayımladı.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "İzmir'in Ödemiş ilçesindeki orman yangınına müdahale ederken şehit olan orman işçisi İbrahim Demir'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Yeşil vatanımızı korumak için ülkemizin dört bir yanında canla başla mücadele eden tüm personel ve gönüllülere yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim ülkemizi her türlü afetten korusun." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ