Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa VANDALLIK! Bağcılar'da sandalyeye oturup yol kesti, gelen geçene laf attı - VİDEO
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Show Haber'in haberine göre, gerginlik polis ekipleri olay yerine geldikten sonra da sürdü.

        Akılalmaz anlarda ise sandalyeye oturup yol kesen kişinin mahalleliyi tehdit ettiği de kaydedildi. Şaşkınlık yaratan görüntüler Show Haber Whatsapp İhbar Hattı'na gönderildi.

        GELENE GEÇENE LAF ATTI

        Buna göre cadde üstünde dükkan işleten Suriyeli bir adam, iddiaya göre yolun ortasına oturup geçenlere laf atıyordu.

        GÖZALTINA ALINDI, SINIR DIŞI EDİLECEK

        Bir sürücü de yoldan geçemeyince kornaya bastı ve sandalyesini kaldırması için de kişiyi uyardı. Bu sırada küfür ve hakaret derken ortalık karıştı.

        REKLAM

        Olay yerine gelen polis ekipleri dükkanın kepenklerini kapattırıp önlem almaya çalıştı. Ancak dükkan sahibinin yatışmaya niyeti yoktu.

        Bu sırada yola yeniden sandalye atıp gerginliği tırmandırdı. Mahalleli yaşananlara isyan ederken, o dükkan sahibi ise karakola götürüldü.

        Suriyeli esnaf H.H. savcılık talimatıyla gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 10 Nisan günü saat 17.00 sıralarında Bağcılar Çınar Mahallesi’nde sokak ortasında sandalyede oturarak vatandaşlarla sözlü tartışmaya giren Suriye uyruklu H.H. hakkında, halk arasında kin ve düşmanlığa yol açacak şekilde hakaret içeren sözler sarf etmesi üzerine savcılık talimatıyla işlem başlatıldığı kaydedildi.

        Açıklamada, Suriye uyruklu H.H'nin gözaltına alındığı, adli ve idari işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresine teslim edileceği belirtildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ