Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? Muğla'da 4.1 büyüklüğünde deprem! 2 Nisan 2024 Salı bugün AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi
        1

        Coğrafi konumu nedeniyle en önemli gündemlerinden biri deprem olan ülkemizde gün içinde yaşanan son depremler araştırılıyor. Türkiye ve yakında çevresinde meydana gelen sarsıntılar korkuya neden oluyor. İşte, 2 Nisan 2024 Salı anlık AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika depremler listesi...

        2

        MUĞLA DATÇA'DA DEPREM

        AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Ege Denizi’nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 16.33’te kaydedilen deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

        ADANA'DA DEPREM!

        Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre; bugün saat 15.08'de Adana'nın Saimbeyli ilçesinede 2.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.91 KM olarak kaydedildi.

        3

        AKDENİZ AÇIKLARI 2.9 İLE SALLANDI

        AFAD tarafından paylaşılan verilere göre; saat 15.06'da Muğla'nın Ortanca ilçesine 55.30 KM uzaklıkta Akdeniz açıklarında 2.9 büyüklüğünde bir sarsıntı yaşandı. Depremin derinliği 23.59 KM olarak ölçüldü.