Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa KORKUNÇ! Son dakika haberi: 15 yaşındaki çocuk annesini öldürdü, 3 kişiyi yaraladı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Son dakika haberine göre olay Eskişehir'de meydana geldi. Olayda şüpheli İ.A. (15), annesi Serap Bor'un (35) yaşadığı iki katlı eve geldi.

        AA'da yer alan habere göre üst kata çıkan İ.A'nın, yanında getirdiği pompalı tüfeği doğrultarak henüz belirlenemeyen nedenle annesi Serap Bor'a ateş ettiği, bodrum katında ekmek yapan Ayşe Altın (60), Döndü Çayır (61) ve Türkan Çimen'i (50) de aynı silahla vurarak olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü.

        BİR YIL ÖNCE EŞİNDEN BOŞANMIŞTI

        İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, bir yıl önce eşinden boşanan Serap Bor'un hayatını kaybettiğini belirledi.

        Hayatını kaybeden Serap Bor
        Hayatını kaybeden Serap Bor

        Boynundan yaralanan Ayşe Altın, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi'ne, göğsüne saçma isabet eden Döndü Çayır ile omzunda yarası bulunan Türkan Çimen ise Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        BABA VE OĞLU YAKALANDI

        DHA'nın haberine göre de İ.A. adlı erkek çocuk ile cinayeti azmettirdiği öne sürülen babası Erkan A., olayın yaşandığı mahalledeki farklı sokaklarda pompalı tüfekle yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen baba ve oğlu, ifadeleri için emniyete götürüldü.

        2 YIL ÖNCE EVDEN KAÇMIŞ

        Annesini öldüren İ.A.´nın, 2 yıl önce Eylül ayında, Afyonkarahisar´ın Emirdağ ilçesine bağlı Aşağıpiribeyli köyünde ailesine kızıp, evden kaçtığı ortaya çıktı. Köyde arama yapan jandarma ve AFAD ekiplerince 3 gün sonra boş evde bulunan İ.A.'nın, ailesine teslim edilirken, anne ve babasına kızarak evden ayrıldığını söylediği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ