Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Bugün vizyona giren olan, başrollerini; Timur Acar, Aslıhan Güner, Orhan Uslu, İlker Aksum, Zeynep Alkan ve Metin Yıldız paylaşırken filmin oyuncu kadrosunda ise Mihriban Er ve Ali Çatalbaş’ın yanı sıra konuk oyuncu olarak Hamdi Alkan ve Hakan Bilgin’de yer aldığı 'Sonradan Gurme' filminin galası aynı zamanda çekimlerin tamamının gerçekleştiği Gaziantep'te gerçekleştirildi.

"GAZİANTEP DÜNYA MARKASI BİR ŞEHİR"

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamdi Alkan; "Gaziantep dünya markası bir şehrimiz. Keyifli bir kadroyla çok keyifli bir iş çıkarttığımızı düşünüyorum. Umarım şehrimizi de güzel tanıtabilmişizdir" dedi. Röportaja geç kalan filmin oyuncularından kızı Zeynep Alkan'a; "Birazdan burada olur o sonradan gelme" diyerek takıldı.

Hamdi Alkan
Hamdi Alkan
GALAYA BEBEĞİYLE KATILDI

Galaya 9 aylık bebeği ile katılan Metin Yıldız da; "Aslında bu sembolik bir durum oldu. Filmimizin her yaş kitlesine hitap ettiğini göstermek için bebeğimle katılmak istedim" dedi.

Metin Yıldız
Metin Yıldız

Çekimler boyunca ekibe oldukça destek olan Gaziantep Valisi Kemal Ceber ve Belediye Başkanı Fatma Şahin’e de destekleri için teşekkür eden oyunculardan Timur Acar; "Yapımcımız Gaziantepli şehrine çok sahip çıkıyor. Burayı tanıtmak için çok çaba harcadı. Gaziantep halkı da filmimize sahip çıktı şu an da bütün salonlar dolu burada çok mutluyuz bu yüzden" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ