Efsane takım İstanbul'da!
Kurulduğu günden bu yana 130 farklı ülkede 20 binden fazla gösteri maçı yapan, efsanevi basketbol takımı Harlem Globetrotters bir gösteri maçı için bugün İstanbul'a geldi
Giriş: 04.05.2012 - 15:16 Güncelleme:
Gökhan ARTAN / AHT
1927 yılında kurulan ve o tarihten bu yana 130 farklı ülkede 20 binden fazla gösteri maçı yapan, spor ve eğlence dünyasını bir araya getiren Harlem Globetrotters bugün Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile Tel Aviv'den İstanbul'a geldi.
Efsane takım yarın İstanbul Ülker Sports Arena'da bir gösteri yapacak. Pamela Anderson, Jodie Foster, William Baldwin, Sharon Stone gibi ünlülerin de fanatiği olduğu Harlem Globetrotters'ın bu gösterisini 10 binden fazla kişinin izlemesi bekleniyor. The Globetrotters'ın hareketleri bir ya da daha fazla basket topunun mükemmel kontrolüne, dengeye ve paslara dayanıyor.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ