Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan'da son durum! - Fenerbahçe Haberleri

        Yunanistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Pire Olympiyakos'un, Türk kaleci Volkan Demirel ile ilgilendiği yolundaki iddiaların doğruyu yansıtmadığı öne sürüldü.

        Atina'da yayımlanan günlük spor gazetesi ''Sportday'', ''Türk basın-yayın organlarında yer bulan, kaleci Volkan Demirel'in, Pire ekibi ile anlaştığı, bu nedenle Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeye yanaşmadığı şeklindeki haberlerin Pire Kulübü tarafından doğrulanmadığını'' yazdı.

        Fenerbahçe'nin Volkan'a sarı-laciverli formayı giymesi için yıllık 1,2-1,3 milyon Avro ödemeyi teklif ettiğini belirten, bunun ise ''oldukça iyi bir öneri'' olduğu değerlendirmesinde bulunan gazete, Olympiyakos Başkanı Sokratis Kokkalis'i yakından ilgilendiren Türk kalecinin, kırmızı-beyazlı formayı giymesi için, Yunan tarafının Fenerbahçe'nin teklifinden daha iyi bir teklifte bulunması gerektiğini kaydetti.

        Fenerbahçe'yi ''gölgede bırakacak'' olası Olympiakos teklifinin 1,5 milyon Avro sınırlarına dayanması gerektiğini, bunun ise çok yüksek bir miktar olduğunu belirten Sportday, Yunan muhabirlerin Volkan'ın menajeri ile temasa geçerek, ''Olympiyakos ile anlaşmaya varılıp varılmadığını'' sorduklarını, alınan yanıtın ise ''Hiçbir takım ile anlaşmaya varılmadığı'' şeklinde olduğunu vurguladı.

        Yunan basın-yayın organları, geçen ay yer verdikleri, ''Volkan'a Olympiakos kancası'' şeklindeki haberlerinde, Pire ekibinin Türk kaleci ile yakından ilgilendiğini iddia etmişlerdi.

        Atina'da yayımlanan Apoyevmatini gazetesi ise kırmızı-beyazlı kulübün, Yunanistan Milli Takımı ile 89 karşılaşmada görev alan, EURO 2004'te kazanılan zaferin baş mimarlarından biri olarak nitelendirilen, 37 yaşındaki Olympiyakos kalecisi Andonis Nikopolidis'in veliahtı olarak Volkan'ı düşündüğünü yazmıştı.

        27 yaşındaki Türk kalecinin Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ereceğini belirten gazete, Volkan'ın kariyerini yabancı bir takımda sürdürmek istediğinin bilindiği, bu çerçevede Pire takımına da kapının açıldığı değerlendirmesinde bulunmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ