Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Hamza Hamzaoğlu: "Hakemler de hata yapabilir" - Futbol Haberleri

        Özlüce Tesisleri'nde takımının antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmadaki hakem kararlarıyla ilgili görüşlerini aktardı.

        Maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in düştüğü duruma üzüldüğünü ifade eden Hamzaoğlu, futbolun hata oyunu olduğunu vurgulayarak, "Önemli olan bu oyunun doğasındaki hataları sindirebilmek. Hakem de hata yapacaktır, onların hatalarını hoşgörü ile karşılayabiliyoruz" dedi.

        Hamzaoğlu, Türkiye'de her pozisyondan sonra hakeme itirazlar olduğunu anlatarak, şöyle konuştu:

        "Bizde böyle lig oynanıyor. Hata yapabilir, dönüp arkamızı gitmeyi bilmemiz lazım. Biz maalesef kendi hatalarımızı görmeyip, başkalarının açığını kovalıyoruz. Herkes kendi hatalarını düzeltse her şey yoluna girecek. Biraz da saygılı, güvenli olsak her şey düzelecek. Ancak hep kötü tarafından bakmayı tercih ediyoruz. İnşallah bir an önce kendimizi düzeltiriz."

        ESKİŞEHİRSPOR MAÇI

        Hamzaoğlu, ligin 23. haftasında Eskişehirspor ile yapacakları maçın da çok çekişmeli geçeceğini belirtti. Eskişehirspor'un son haftalarda toparlanmaya başladığını vurgulayan Hamzaoğlu, "Devre arasında iyi takviyeler yaptılar. Kolay bir maça çıkmayacağız. İyi bir sonuçla dönüp hedeflerimize devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

        "DE SUTTER'E TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİREBİLİRİZ"

        Hamza Hamzaoğlu, Avrupa kupalarına katılma hedefinden uzaklaştıklarını, bundan sonrası için ligi ilk 10 arasında bitirmek için mücadele edeceklerini kaydetti. Gelecek sezon için şimdiden hazırlıklara başlayacaklarını aktaran Hamzaoğlu, ligin ilerleyen haftalarında genç oyunculara daha fazla şans vermeyi planladığını dile getirdi.

        Hamzaoğlu, De Sutter'e Çin veya başka bir yerden teklif gelmediğini, teklif gelmesi halinde bunu değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ