Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş: Herkes birbirine yardımcı olmalı - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Kadıköy’deki dev derbi öncesinde Beşiktaş’ın en zayıf halkası olarak defansı görünüyor. Ersan Gülüm’ün Çin’e transferi, Rhodolfo’nun sakatlığıyla ‘alternatifsiz’ hale gelen Marcelo ve Alexis Delgado ikilisi, ilk kez böylesine sert bir maçta sahne alacak. İki oyuncunun göstereceği performans merak konusu olurken teknik direktör Şenol Güneş de bu konuda uyarılarda bulundu. Tecrübeli hoca, başta Atiba ve Oğuzhan Özyakup olmak üzere orta saha oyuncularının savunmadaki ikiliye destek vermesini istedi.

        ‘BİRE BİR BIRAKMAYIN’

        F.Bahçe’nin özellikle maçın başında oyunu rakip sahaya yıkmak isteyeceğini belirten Beşiktaş’ın başarılı çalıştırıcısı, “Bu maçı kazanmanın yolu, yardımlaşmadan geçiyor. Marcelo ve Alexis’i rakiple bire bir bırakmamalıyız. Aynı şekilde Beck ve İsmail’e de orta alan ve hücumdan destek şart. Savunmayı takım halinde yapmalıyız. Herkes birbirine yardımcı olmalı” ifadelerini kullandı.

        KALE GOLE KAPANDI

        Kartal’ın defansta son dönemde başarılı. Son 5 lig maçında 4 galibiyet alan Siyah-Beyazlı ekip, kalesinde sadece 2 gol gördü. Kartal, son 5 maçının 4’ünü gol yemeden kazanırken sezon genelinde 9 maçta kalesini gole kapattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ