Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Higuain'e Premier Lig yolu - Futbol Haberleri

        HTSPOR | DIŞ HABER

        İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın Gonzalo Higuain'i transfer etmek için harekete geçtiği iddia ediliyor.

        Bu sezon Napoli formasıyla sergilediği performansla dev kulüpleri peşine takan Arjantinli futbolcunun, önümüzdeki sezon başka bir takıma transfer olacağı öne sürüldü.

        Paris Saint Germain ve Chelsea'nin transfer listesinde olduğu belirtilen 28 yaşındaki futbolcu için şimdi de Manchester United'ın devrede.

        Forvet bölgesinde sadece Wayne Rooney ve Anthony Martial'i bulunduran İngiliz devi, 18'lik Marcus Rashford'un da 2 maçta attığı 4 gole rağmen gelecek sezon için forvet arayışlarına başladı.

        Corriere Dello Sport'ta yer alan habere göre, 2013 yılından bu yana Napoli forması giyen yıldız ismin Premier Lig'e transfer olmaya sıcak baktığı ifade edildi.

        Real Madrid'den 30 milyon euro bedelle Napoli'ye transfer olan Higuain, Serie A'da oynadığı 27 maçta 25 gol atarak takımının şampiyonluk yolundaki en etkili silahlarından biri haline geldi. Avrupa Ligi'nde 5 maçta forma giyen Higuain, 2 gol attı.

        Yıldız futbolcununbonservis değerinin ise 60 milyon euro civarında olduğu belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ