Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa’nın golcü oyuncusu Eren Derdiyok: Final gibi maç - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        Lacivert-Beyazlı ekibin Türk asıllı İsviçreli yıldızı Eren Derdiyok, bugünkü G.Saray maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Avrupa kupaları hedefi için G.Saray’ı mutlaka yenmek zorunda olduklarını belirten başarılı oyuncu, “Son 3 haftaya baktığımızda daha zor olan Beşiktaş ve Akhisar maçlarını kazandık ama Kayseri’ye kendi hatalarımız yüzünden kaybettik. Fakat daha önümüzde 5 maç var. Avrupa iddiamız devam ediyor. G.Saray açısından bu maç çok önemli. Avrupa yolunda final gibi bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz” dedi.

        ‘DONK’A ZAMAN LAZIM’

        Devre arasında G.Saray’a transfer olan eski takım arkadaşı Ryan Donk’un performansı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan 28 yaşındaki futbolcu, “G.Saray’da bazı sıkıntılar var. Bunun da etkisiyle Donk istediği performansı gösteremiyor. Ancak Donk’un iyi bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz; sadece biraz zamana ihtiyacı var” ifadesini kullandı. Eren, transfer dedikoduları için de “Bir yıllık anlaşmam var. Kasımpaşa ile ulaşmak istediğim hedefler benim için daha öncelikli” diyerek sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ