Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Mesut Özil'den Süper Lig'e açık kapı - Futbol Haberleri

        Mesut'a, "Bir Galatasaray başkanının, seni gençliğinde izlediği ve, 'Teknik olarak inanılmaz bir oyuncu, ancak çok zayıf" dediği şeklinde bir anektod var. Bu hikayeyi biliyor musun?" şeklinde bir soru soruldu.

        Yıldız isim ise bu soruya, "Hayır, bunu ilk kez duyuyorum. Çocukken küçük ve inceydim. Şu anda 1,82 boyum var. Çok küçük değilim, ancak yine de Arsenal'deki en genç oyunculardan biriyim. Küçükken kendimden 4-5 yaş büyük oyuncularla oynadım. Hızlıydım. Genç takımlarda da benden daha uzun oyuncular vardı. Hiçbir zaman korkmadım" cevabını verdi.

        "ARSENAL'DE 2 YIL DAHA SÖZLEŞMEM VAR"

        Kulüpteki geleceği ile ilgili konuşan 27 yaşındaki oyuncu, "Acelemiz yok, 2 yıl daha sözleşmem var. Sezon sonunda, nasıl gittiğini göreceğiz. Eğer 3. olursak, en azından hedefimize ulaşmış oluruz. Şampiyon olma şansımız vardı, ancak çok fazla gereksiz puan kaybı yaptık" ifadelerini kullandı.

        "KESİNLİKLE TÜRKİYE'YE DÖNECEĞİM DEMİYORUM"

        İleride Almanya'ya ya da Türkiye'ye gidebileceğini belirten Mesut, "İleride bir gün Almanya'ya kesinlikle dönmek istiyorum, ailem burada ve kendimi evimde hissediyorum Almanya'da. Kesinlikle Bundesliga'ya döneceğim diye bir şey söylemiyorum ya da Türkiye'ye gideceğim demiyorum, ancak olmaz diyemem. Belki de hep İngiltere'de kalacağım" diye konuştu.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ