Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Arda Turan: "Barcelona'da uzun vadeli projeyim" - Futbol Haberleri

        İspanya La Liga takımlarından Barcelona'da forma giyen Arda Turan, hakkında çıkan ayrılık dedikodularına yanıt verdi.

        Milliyet Gazetesi'nin ödül töreni öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Arda Turan A Milli Takım hakkında konuştu. Yıldız futbolcu bu sezon Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ı da tebrik etti.

        Son dönemde performansı eleştiri konusu olan milli yıldız, "33 yaşına kadar Barcelona'da kontratım var ve ben uzun vadeli bir projeyim. Ufak tefek fırtınalar olabilir, ama günün sonunda hatırlanan benim Barcelona'da kupalar kazandığım olacak" yorumunda bulundu.

        Bazı eleştirilerin kendisini üzdüğünü dile getiren başarılı futbolcu, "Uzun zaman sonra az oynamak kolay duygular değil, öğreniyorum. Ülkemde yazılan bazı şeyler beni üzüyor. Hayatım boyunca parayı, kariyeri değil de, gençlere örnek olmayı seçmiş bir insanım" ifadelerini kullandı.

        İngiltere ile oynanan hazırlık karşılaşmasını değerlendiren Arda, "Takımı çok beğendim. Sonuç olarak İngiltere'yi her şartta yenebileceğimizi gösterdik. EURO 2016'da 4 puan bizi çıkartabilir. Ama biz her maçı kazanmak için oynarız. Hocaya İspanya ile beraberlik versen, almaz" şeklinde konuştu.

        Geçmişte yükseleninin Beşiktaş olduğu açıklaması hatırlatılan Arda Turan, "Beşiktaş çok iyi futbol oynayarak hak ederek çok başarılı olarak şampiyon oldu. Beşiktaş camiasını, başkanını, Şenol hocayı, oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kendilerini de tebrik ettim zaten. Çok güzel bir yarış oldu. O yüzden Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum. Gerçekten her şey keyifliydi." şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ