Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Trabzonspor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler! - Trabzonspor Haberleri

        2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren sezonunun ilk haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa mücadele edecek. Her iki takımın geride kalan 14 maçında bordo-mavililer 5, İstanbul temsilcisi ise 4 galibiyet elde etti. Peki Trabzonspor-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Maç hakkında tüm detaylar haberimizde...

        TRABZONSPOR-KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA?

        İki takım Süper Lig'in ilk haftasında yapacakları müsabakayla 15. kez karşılaşacak. Trabzonspor-Kasımpaşa maçı 20 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30'da başlayacak. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Hakem Hüseyin Göçek'in yöneteceği mücadeleyi, ev sahibi Trabzonspor'un taraftarı, geçen sezondan kalan ceza nedeniyle statta izleyemeyecek.

        MUHTEMEL 11'LER

        Trabzonspor: Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Uğur Demirok, Jan Durica, Luis İbanez, Okay Yokuşlu, Oganye Onazi, Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici (Bero), Fabian Castillo, Muhammet (Suk)

        Kasımpaşa:Eray Birniçan, Strahil Popov, Kenny Otigba, Titi, Olivier Veigneau, Veysel Sarı, David Pavelka, Tunay Torun, Andre Castro, Fode Koita, Adem Büyük

        "TRABZON KEYİF VERECEK"

        Süper Lig’in ilk haftasında bugün Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Trabzon, ilk maçına buruk çıkacak. Geçen sezondan kalan 4 maçlık cezasının 2’si bu sezona sarktığı için Bordo-Mavililer, Paşa önünde seyircisinden mahrum kalacak. Konu hakkında konuşan kulüp başkanı Muharrem Usta, “Yeni sezonda ceza almayan, centilmen ve keyif veren bir takım olduğumuzu ve Türkiye’ye ilan edeceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Sabırlı bir transfer politikası izledik. Yeni hocamız Ersun Yanal’ın kalitesini konuşmaya gerek yok. O’na çok güveniyoruz. Kısa sürede takıma büyük bir ivme kazandıracağını biliyoruz. Gönül isterdi ki Kasımpaşa’ya karşı taraftarımız yanımızda olsun. Kimse merak etmesin. Trabzonspor güzel bir kadro kurdu. Trabzonspor’un geleceği güzel” ifadelerini kullandı.

        TRABZONDA'Kİ MAÇLAR

        Trabzon'da oynanan 7 lig karşılaşmasında Trabzonspor, rakibi karşısında tek yenilgi aldı. İki maç beraberlikle sonuçlanırken 4 maçı da Trabzonspor kazandı.

        Bordo-mavililer, 7 gol atarken kalesinde 8 gol gördü.

        Karadeniz ekibi, iç sahada tarihinin en farklı yenilgisini geçen sezonun son haftasında Kasımpaşa'ya 6-0 mağlup olarak yaşadı.

        SON 7 MAÇTIR GALİP GELEMİYOR

        Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında ligde son 7 maçtır galip gelemiyor.

        En son 2012-2013 sezonunda rakibini sahasında 1-0 yenen Karadeniz ekibi, daha sonraki maçlarda 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak, galibiyete hasret kaldı.

        KASIMPAŞA SEZONU TRABZON'DA AÇIYOR

        Geride kalan sezonun son iki haftasında rakip filelere 13 gol bırakan ve kalesini gole kapatmayı başaran Kasımpaşa, ligin son haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 6-0 mağlup etmeyi başarmıştı. İki takım arasında geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşma ise 1-1 sonuçlanmıştı.

        Ligde Trabzonspor'la oynadığı son 7 lig maçını kaybetmeyen lacivert-beyazlılar, bu maçlardan 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Kasımpaşa ayrıca rakibiyle deplasmanda oynadığı son 3 maçta da mağlup olmadı.Lacivert-beyazlı ekipte Trabzonspor maçı öncesinde kaleci Ramazan Köse ile Titi'nin hafif sakatlıkları bulunuyor.

        MAÇA TARAFTARI ALINMAYACAK

        Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona yenilenen kadrosuyla giriş yapacak olan Trabzonspor, ligin ilk haftasında bugün evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Bordo mavililer, cezası nedeniyle bu maça taraftarlarından yoksun çıkacak.

        Bordo mavili takımda yeni transferlerden Durica, İbanez, Onazi, Bero ve Castillo'nun da Kasımpaşa karşısında 11'de yer alabileceği, yeni forvet oyuncusu Hyun-Jun Suk'un da 18 kişilik kadroya girebileceği belirtildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın hücum ağırlıklı bir kadroyla Kasımpaşa karşısına çıkması bekleniyor.

        SON 5 SEZONDA TEK GALİBİYET

        Trabzonspor, son 5 sezonda sadece 1 kez lige galibiyetle başladı.

        Bordo-mavililer, 2011-2012 sezonunda Manisaspor, 2012-2013 sezonunda da Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalırken 2013-2014 sezonunda Beşiktaş'a 2-0 yenildi.

        Karadeniz ekibi, 2014-2015 sezonunda deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile golsüz berabere kaldıktan sonra 4 sezonluk hasreti geçen sezon sahasında Bursaspor'u 1-0 yenerek sonlandırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ