Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dersimspor'da Galatasaray heyecanı - Futbol Haberleri

        Tunceli temsilcisinin teknik direktörü Mehmet Birinci, yaptığı açıklamada, Galatasaray maçını heyecanla beklediklerini söyledi.

        İyi futbol oynamak için Türk Telekom Arena'ya gideceklerini vurgulayan Birinci, fair-play çerçevesinde geçeceğine inandıkları maçta, Tuncelilerin kendilerine destek vermesini bekliyor.

        Birinci, Türkiye ve Avrupa'nın en iyi takımlarından biriyle kupa maçı oynayacaklarını belirterek, "Fazla hayalci olmak gerekmez, elimizden geleni yapacağız. Galatasaray'ın gücü belli, bizim gücümüz belli. Sadece dostane bir maç olacağına inanıyorum. Oraya gelen Dersimspor taraftarına güzel futbol sunabilirsek ne mutlu bize. Yoksa sonuç gerçekten çok önemli değil. İnşallah güzel bir maç olur." dedi.

        Dersimspor'daki görevine bir hafta önce başladığını ifade eden Birinci, "Tüm içtenliğimle söylüyorum, burası dışarıdan gözüktüğü gibi değil. İnsanlar lütfen buraya karşı ön yargılı olmasın. İnşallah salı günü dostane bir maç olur. Galatasaray'a da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

        EMRAH DURSUN: TADINI ÇIKARACAĞIZ

        Dersimspor'un takım kaptanı Emrah Dursun ise, kura çekimi sonucunda Galatasaray'la eşleştiklerini öğrenince çok heyecanlandıklarını belirtti.

        Tuncelililerin de maçı heyecanla beklediğini aktaran Emrah, "Biz oraya yenmek veya yenilmek için gitmiyoruz. Oranın atmosferinin tadını çıkarmaya gidiyoruz. İnşallah Dersimspor'u elimizden geldiği kadar çok iyi şekilde temsil edeceğiz." şeklinde konuştu.

        Emrah, "Sonuçta Türk Telekom Arena'ya çıkacağız ve Dersimspor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Oraya gelip bizi destekleyecek herkese çok zevkli ve çekişmeli bir maç yaşatmak istiyoruz. Yenmek ve yenilmek bizim için çok önemli değil, dostluk kazansın, güzel bir mücadele olsun. Amacımız, televizyonları başındaki izleyiciler ile stada gelenlere zevkli bir maç izletmek." değerlendirmesinde bulundu.

        Dersimsporlu futbolcu Koray Kurt ise Galatasaray ile eşleştikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Galatasaray, Türkiye'nin en iyi futbol takımlarından bir tanesi. Türk Telekom Arena'ya çıkacağız, keyif alacağız ve o zemine ayak basacağız. Birçok futbolcunun hayal ettiği bir şey bize de bu nasip oldu." dedi.

        Maçın, Tunceli'nin tanıtımına da katkı sunacağına dikkati çeken Koray Kurt, "Oraya gidip Dersimspor'u temsil edeceğiz. Maçın bir güzel tarafı da, Dersim belki trilyonlar harcayarak yapamayacağı reklamı bu maçla yapacak. Eşleşme bizim için de Dersimspor için de şehir için de iyi oldu. İnşallah hayırlı bir maç oynayıp, kazasız belasız döneriz." diyerek düşüncelerini aktardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ