Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Cesc Fabregas'ı transfer etmek istiyor - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ara transfer döneminde orta saha hattına transfer yapmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe, Chelsea'nin yıldız futbolcusu Cesc Fabregas'ı gündemine aldı.

        2

        Goal.com İngiltere muhabirinin ulaştığı bilgilere göre; sezona sıkıntılı bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ara transfer döneminde yapacağı flaş bir transferle üzerindeki baskıları azaltmak istiyor.

        3

        Bu doğrultuda harekete geçen ve Chelsea'den ayrılması beklenen Fabregas'ın durumunu yakın takip altına alan sarı-lacivertliler, ara transfer döneminde İngiliz kulübünün kapısını satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifiyle çalmaya hazırlanıyor.

        4

        Fenerbahçe'nin bu transferdeki en ciddi rakibi ise bir süredir oyuncuyla yakından ilgilenen İtalyan devi Milan.

        5

        Chelsea'nin hocası Conte, Kante ve Matic'in gölgesinde kalan Fabregas'ın çalışmalarından memnun olduğunu ve oyuncusunun satılık olmadığını dile getirse de, yıldız futbolcunun düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği biliniyor.

        6

        29 yaşındaki Fabregas, bu sezon Chelsea forması altında şu ana kadar sadece üçü ilk 11'de olmak üzere altı maçta görev aldı ve iki gol atıp iki de asist yaptı.