Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Çaykur Rizespor Haberleri

        Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Sarı-lacivertli ekip, tarihinin en kötü başlangıcını yaptığı Süper Lig'de son 8 haftada 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak zirve yarışına ortak oldu.Peki Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? İşte maçın tüm detayları..

        ÇAYKUR RİZESPOR-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ SAAT KAÇTA, KANALDA?

        Fenerbahçe'nin liderlik yarışından düşmemesi için büyük önem ifade eden Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı, 27 Kasım 2016 Pazar(bugün) günü saat 19:00'da başlayacak. Rize Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak maçı Ali Palabıyık yönetecek. Maç Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

        Süper Lig'de 4, UEFA Avrupa Ligi'nde ise yaptığı son 2 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe, Rize deplasmanından 3 puanla dönerek, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

        Fenerbahçe'de bugünkü karşılaşmada sakatlığı bulunan Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens forma giyemeyecek. Ligde 3 sarı kartı bulunan Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel ise kart cezası sınırında bulunuyor. Deneyimli stoper, Çaykur Rizespor mücadelesinde kart görmesi durumunda ligin 13. haftasındaki Beşiktaş derbisinde takımını yalnız bırakacak.

        HİKMET KARAMAN: "FENERBAHÇE KARŞISINDA ALKIŞLANAN BİR GÖRÜNTÜ VERMEK İSTİYORUZ"

        ÇaykurRizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe karşısında alkışlanan bir takım görüntüsü vermek istediklerini söyledi.

        Ligde gelişim içerisinde olan genç bir takım olduklarını ifade eden Karaman, Medipol Başakşehir maçında iyi mücadele ettiklerini ancak sonuca gidemediklerini söyledi. Fenerbahçe maçında taraftarlarının da desteği ile kazanma arzusunda olduklarını ifade eden Karaman, "Fenerbahçe ile kendi evimizde oynayacağız. Alkışlanan bir takım görüntüsü vermeliyiz. Çaykur Rizespor, her maça kazanmaya ve mücadele etmeye çıkar. Bir futbol takımı olarak hepimiz böyle gelişmeye çalışıyoruz. Hiçbir takıma karşı ayrı oyun anlayışımız yok. Üzerine koyan bir takım olmaya çalışıyoruz. Rakibimiz son haftalarda formda. Bizde her hafta gelişen bir takımız. Zevkli ve güzel bir maç olacak. Sahadan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.

        ÇAYKUR RİZESPOR8MAÇTIR KAZANAMIYOR

        Çaykur Rizespor, ligde son 8 maçtır Fenerbahçe'ye karşı kazanamadı.Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 2006-2007 sezonunda Rize'de 2-1'lik skorla alan Karadeniz ekibi, daha sonra yaptığı 8 müsabakadan 5'ini yitirdi, 3'ünde berabere kaldı, taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamadı.

        İPTAL EDİLEN MAÇ

        Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor takımları arasında ligde 2003-2004 sezonunda İstanbul'da yapılan maç çok ilginç gelişmelere sahne oldu.

        Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 8 Kasım 2003'te yapılan ve 1-1 sonuçlanan maçta hakem Ali Aydın, 86. dakikada ikinci sarı kartı gösterdiği Çaykur Rizesporlu futbolcu Gustavo Anders Victoria Rave'ye kırmızı kartı çıkarmayınca, oluşan kural hatası nedeniyle karşılaşmanın tekrarına karar verildi. 18 Ocak 2004'te yapılan tekrar maçını Fenerbahçe 4-1 kazandı.

        FENERBAHÇE'DEN FARKLI GALİBİYETLER

        Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 1986-1987 sezonunda İstanbul'da 6-0'la aldı.

        Sarı-lacivertliler ayrıca, 103 golle şampiyon olduğu 1988-1989 sezonunda Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-0 yenmeyi başardı.

        ARALARINDAKİ SON 10 MAÇ

        Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında Süper Lig'de yapılan son 10 maçın sonuçları şöyle:

        Sezon Maç Sonuç
        2006-2007 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor 2 - 1
        Çaykur Rizespor-Fenerbahçe 2 - 1
        2007-2008 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor 1 - 1
        Çaykur Rizespor-Fenerbahçe 2 - 4
        2013-2014 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe 1 - 2
        Fenerbahçe-Çaykur Rizespor 0 - 0
        2014-2015 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor 2 - 1
        Çaykur Rizespor-Fenerbahçe 1 - 5
        2015-2016 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe 1 - 1
        Fenerbahçe-Çaykur Rizespor 2 - 1

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ