Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Emre Mor'da son dakika! Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray... - Galatasaray Haberleri
        1

        A Milli Takım'nda geçtiğimiz günkü Moldova maçında şov yapan Emre Mor, Türk transfer piyasasını da sallıyor...

        2

        '3 Büyükler', 18 yaşındaki Borussia Dortmund'un yıldızını kadrolarına katmak için savaş içerisinde.

        3

        İşte Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray cephesinde yaşanan Emre Mor gelişmeleri...

        7

        18 yaşındaki orta saha oyuncusu, sarı-lacivertlilerin transfer listesinde ve kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

        8

        Milliyet'te yer alan habere göre ise; Beşiktaş, Borussia Dortmund'un Şenol Güneş faktörü nedeniyle bedelsiz olarak kiralamayı önerdiği Emre Mor için 2 yıl şartı koştu.

        9

        Fenerbahçe’de kiralık oynayan Jeremain Lens için de Sunderland’le temasını kesmeyen yönetimin iki oyuncu arasındaki tercihi Şenol Güneş’e bıraktığı ve tecrübeli hocanın raporuna göre hareket edileceği ifade edildi.

        10

        Bu arada Siyah-Beyazlılar'ın yönetim kurulu üyesi Ahmet Ürkmezgil de Radyospor'a yaptığı açıklamada "Emre Mor'u kiralama durumumuz da olabilir, ben sıcak bakıyorum ve biz bu yöntemden çok ciddi verim aldık" ifadelerini kullandı.

        11

        Öte yandan Borussia Dortmund’dan önümüzdeki sezon kiralık olarak başka bir takıma gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Emre Mor için Galatasaray da devreye girdi.

        12

        Hürriyet'in haberine göre; Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Emre Mor'un menajeri ile görüşüp tekliflerini ileteceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ