Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder'da son durum - Sneijder gidiyor mu? (Galatasaray'da günün transfer haberleri) - Galatasaray Haberleri
        1

        Önceki gün İstanbul’a gelen Wesley Sneijder ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek arasındaki kritik toplantı dün gerçekleşti. Kendisinden kulüp bulması istenen Hollandalı oyuncu; yönetimden 1 yıllık ücretini, imza parasını ve bonservisini isteyince görüşmeler 2. toplantıya kaldı.

        2

        Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; Galatasaray'daki geleceğini belirlemek için önceki gün İstanbul’a gelen ve gece yarısı olmasına rağmen taraftarların coşkulu bir şekilde karşıladığı Wesley Sneijder, dün Sarı-Kırmızılı yönetimle masaya oturdu.

        3

        Hollandalı oyuncu; menajeri Guido Albers ve avukatı ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in oteline gelirken kritik görüşmeye Özbek’in yanı sıra futbol direktörü Cenk Ergün ile kulüp avukatı Levent Polat da katıldı.

        4

        İşte bu zirvede yaşananlar ve konuşulanlar...

        5

        5 milyon Euro’yu bulan yıllık ücreti ve Tudor’la yaşadığı sorunlar nedeniyle Özbek, Wes’e kendisini takımda düşünmediklerini iletti.

        6

        Albers ise buna karşılık olarak 1 yıl daha devam eden kontratı hatırlatıp sözleşmenin feshedilmesi için gerekli olan 1 yıllık alacağın ve imza parasının ödenmesini istedi.

        7

        Albers ayrıca bonservisin de bedelsiz olarak verilmesini talep ederken görüşmeler bu noktada tıkandı.

        8

        CEZA KOZU DA MASADA

        Yönetim, 33 yaşındaki yıldızı isteyen takımlardan 3 ila 5 milyon arası bonservis beklentisinin olduğunu belirtip geçmişten biriken 2.3 milyon Euro’luk cezayı da masaya koyarken Albers de “Göndermek isteyen sizsiniz!” restini çekti.

        9

        Wesley’nin alacaklarına karşılık serbest bırakılma ihtimalinin de bulunduğu ve her şeyin bugün ya da yarın yapılacak 2. toplantıda netleşeceği kaydedildi.

        10

        Öte yandan Galatasaray ile sözleşmesinin feshi konusunda görüşmelerini sürdüren Wesley Sneijder’den şok bir hamle geldi.

        11

        Taraftarın sevgilisi olan Hollandalı, sosyal medyadan Galatasaray ile ilgili tüm bilgileri sildi.

        12

        Galatasaray hesabını ise hala takipte tutan yıldız oyuncunun bu hareketi, “Galatasaray’dan kesin olarak ayrıldı” yorumlarını beraberinde getirdi.

        13

        GALATASARAY'DA GÜNÜN TRANSFER HABERLERİ

        Kanat arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın prensip anlaşmasına vardığı Sofian Feghouli, kulübü West Ham’la ipleri kopardı.

        14

        İngiliz basınında çıkan iddialara göre 4.5 milyon Euro karşılığında Sarı-Kırmızılı takıma transferi an meselesi olan Cezayirli yıldızın, gelecek yıl formasını giymek istemediği Premier Lig ekibiyle yollarını kesin olarak ayırdığı öne sürüldü.

        15

        Altyapısından yetiştiği Galatasaray’ın formasını 6 sezondur terleten Semih Kaya’ya sürpriz bir teklif geldi.

        16

        Çekya basınında çıkan iddialara göre; Sparta Prag, 26 yaşındaki stoperi kiralamak Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çaldı.

        17

        Haberde, Semih’in teklife sıcak bakmadığı ancak Özbek yönetiminin bu teklifi olumlu karşıladığı öğrenildi.

        18

        Galatasaray son sağ bek adayı İsviçreli Michael Lang...

        19

        Basel’de forma giyen sağ bek için teklifte bulunan Sarı-kırmızılı yönetim, 5 milyon euro bonservis bedeli istenen 26 yaşındaki oyuncu için pazarlıklara başladı.

        20

        İsviçre Milli Takımı’ndan eren Derdiyok’un da arkadaşı olan Lang, sağ bekin yanı sıra stoper olarak da oynayabiliyor.

        21

        Galatasaray'da Fernando Muslera’nın arkasında formaya hasret kalan Cenk Gönen’in takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.