Fenerbahçe Transfer Haberleri (17 Temmuz 2017)
ALPER POTUK'A TALİPLER VAR
Orta sahanın her bölgesinde görev yapabilen Alper Potuk ile İspanyol kulüpleri yakından ilgileniyor. Valencia ve Villarreal’in menajerler vasıtasıyla Sarı-Lacivertliler’in kapısını çaldığı öğrenildi. una göre her iki kulüp de 4 milyon Euro civarı bir teklif yaparken, Fenerbahçe’nin ise 7-8 milyon Euro seviyelerinde bir rakam beklediği ifade edildi.
Finansal Fair Play nedeniyle oyuncu satması gereken Sarı-Lacivertli yönetim, beklenilen teklifin gelmesi halinde Alper’i elden çıkartabilir. Milli futbolcu, 2013’te Eskişehirspor’dan 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. (Fanatik)
EMRE'DE SON DURUM
Fenerbahçe, kiralamak üzere Borussia Dortmund ile prensipte anlaşma sağladığı Emre Mor için geri sayıma geçti. Alman ekibinin 25 Temmuz'a kadar sürecek olan Japonya kampının sonunu bekleyen sarı-lacivertliler, bu tarihten sonra yeniden hem milli futbolcuyla hem de Dortmund yetkilileriyle görüşecek.
20 yaşındaki futbolcunun Urawa Reds ile oynanan hazırlık maçında gösterdiği performans ve attığı 2 gol sonrası Alman kulübünün transferde fikir değiştirip değiştirmeyeceği Fenerbahçe cephesinde endişe yarattı. (Sabah)