Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Gökdeniz 'Barça'ladı! - Futbol Haberleri

        Nou Camp'ta oynan karşılaşmada Barcelona beklemediği bir skorla karşılaştı. Rus ekibi, henüz 2. dakikada Aleksandr Ryazantsev ile öne geçti: 0-1. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

        İkinci yarının başlamasıyla birlikte Barcelona oyunun kontrolünü eline geçirdi. Sezon başında transfer edilen Zlatan Ibrahimovic, 48. dakikada attığı golle skora dengeyi getirdi: 1-1.

        Nefesleri kesen maçta bu sefer sahneye çıkan isim Gökdeniz Karadeniz oldu. Milli futbolcumuz, 73. dakikada attığı golle Barça'yı, 'Kazan'a düşüren golü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Barcelona evinde şok yaşadı ve Nou Camp'ta Rubin Kazan'a 2-1 mağlup oldu.

        -INTER: 2 - DINAMO KIEV: 2-

        Şampiyonlar Ligi (F) Grubu'nda oynanan diğer müsabakada Inter, Dinamo Kiev ile 2-2 berabere kaldı.

        San Siro'da oynanan karşılaşmada, Kiev 5. dakikada Taras Mikhalik'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. İnter, 35. dakikada Dejan Stankovic'in attığı golle skora dengeyi getirdi. Bu golden 5 dakika sonra Lucio, kendi kalesine attığı golle Ukrayna ekibi Kiev'in bir kez daha öne geçmesine neden oldu. 2. yarının hemen başında Walter Samuel sahneye çıktı ve skoru eşitledi. San Siro'da başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ