Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Forlan'a bir talip daha! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR.COM / DIŞ HABERLER

        Sarı-Kırmızılı ekibin uzun süredir peşinde olduğu Diego Forlan, paylaşılamayan adam konumunda...

        Atletico Madrid'in Radamel Falcao transferinin ardından elden çıkarmak istediği Uruguaylı yıldıza Galatasaray ve Inter'den sonra Rus ekibi Zenit de talip oldu.

        Rus ekibi, İtalyan teknik adam Luciano Spalletti'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Forlan için Atletico Madrid'e 10 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu.

        PABLO FORLAN: "OĞLUM ATLETICO'DA KALMAYACAK"

        Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Diego Forlan'ın geleceği tartışma konusu olmaya devam ederken, Uruguaylı golcünün babası, ''Oğlum, Atletico'da kalmayacak'' açıklamasında bulundu.

        Uruguay radyosuna demeç veren Pablo Forlan, ''Diego, Atletico'da memnun değil. Herşeyini verdi, büyük bir profesyonellik örneği gösterdi ama karşılığını göremedi. Ben kendi çocuklarımı savunurum ve yanılmayacaklarını düşünürüm. Ondan dolayı Atletico'ya aldığından dha çok verdiğini düşünüyorum'' dedi.

        Forlan'ın Atletico ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Madrid'deki döneminin sona erdiğini savunan baba Pablo Forlan, ''Menajeri, Milano'da görüşüyor ve Diego da bekleyişte'' ifadelerini kullandı. Atletico Madrid kulübünü eleştiren Pablo Forlan, ''Kulüp, yıldız futbolcularına daha çok bakmalı. Agüero'ya da aynısı yaptı. İdol olan futbolcuları tutmak için onlara sarılmak yerine satıyor'' şeklinde konuştu.

        Bu arada Forlan'ın, İtalya'nın İnter takımına gitme olasılığı yüksek gösterilirken, Atletico'nun bu futbolcusunun yerini doldurmak için Portekiz'in Sporting Braga takımından Pizzi ile ilgilendiği ileri sürülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ