Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Fenerbahçe'ye sürpriz mesaj! - Futbol Haberleri

        Sırbistan Süper Lig'de mücadele eden tek Boşnak takım FK Novi Pazar'ın evinde oynadığı FK-Radniçki maçında, Sancaklı taraftarlar, ''Fenerbahçe'nin kalbi Sancak'ta atıyor'' şeklinde pankart açtı.

        Sırbistan'da Boşnak nufusun yoğun olarak yaşadığı Sancak bölgesindeki en büyük kent Yeni Pazar'ın (Novi Pazar) bu yıl ilk kez Süper Lig'de mücadele eden takımı FK Novi Pazar, Kraguyevac kentinden gelen FK Radniçki takımını evinde ağırladı.

        Yeni Pazar Stadı'nda oynanan maç golsüz berabere biterken, karşılaşmayı 10 bini aşkın Sancaklı taraftar izledi.

        FK Novi Pazar'ın taraftar grubu ''Torcida 1989 Sancak'', açtığı pankartlarla Türkiye'ye ve özellikle Fenerbahçe'ye kardeşlik mesajı gönderdi. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe-İBB maçında, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçeli taraftarların ''Kalbimiz seninle Novi Pazar'' pankartına karşılık, Sancaklı taraftarlar da ''Fenerbahçe'nin kalbi Sancak'ta atıyor'' şeklinde pankart açtı.

        Seyirciler daha sonra Fenerbahçe lehine çeşitli tezahüratlar yaptı.

        ''Şehitler Onurumuz, Türkiye Gururumuz'' şeklinde pankart da açan Sanaklı taraftarlar, terör örgütü PKK aleyhine de çeşitli sloganlar attı ve Türk bayrağı açtı.

        Misafir takımın ''Cavoli'' (Şeytanlar) adlı taraftar grubu da Bosna ve Türkiye aleyhine slogan atarak, Lahey'de yargılanan Ratko Mladiç'i öven şarkılar söyledi.

        Bu arada, FK Novi Pazar yöneticilerinin, bir süre önce taraftarların açtıkları Türk ve Bosna-Hersek bayrakları nedeniyle cezalandırılacağını açıklayan Sırbistan Futbol Federasyonu'na, ''Kızılyıldız, Partizan ve Rad gibi takımların fanatiklerinin Rusya, İsrail ve Yunanistan bayrakları açtıkları zaman ceza uygulanmazken, Türk ve Boşnak bayrakları açtıkları için neden ceza uygulanacak?'' şeklinde cevap verdikleri öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ