Başkan el koydu!
Beşiktaş'ta Braga maçı öncesi tavan yapan ekonomik kriz için başkan Yıldırım Demirören elini cebine attı. Futbolculara toplam 6 milyon TL dağıtıldı!
Spor Toto Süper Lig’de son 4 haftada 11 puan kaybeden ve hafta içinde oynayacağı Braga maçı için S.O.S. veren Beşiktaş’ta ekonomik sıkıntılar da tavan yapmıştı.
Fabian Ernst ve Edu’nun alacaklarını tahsil edemedikleri için FIFA’ya başvurmaları ‘krizin’ en net göstergesi olmuş, FIFA’dan da kulübe “Borçlarınızı ödeyin” uyarısı gelmişti. Kartal’da yönetim ilk adımı dün attı. Braga maçı öncesi takımda morallerin düzelmesi için 6 milyon TL’lik bir ödeme yapıldı.
6 MİLYON DAHA YOLDA
Siyah-Beyazlı ekipte ‘elini cebine atan’ isim ise yine başkan Yıldırım Demirören oldu. Son yapılan divan kurulu toplantısında kulüpten 97 milyon TL alacağı olduğu açıklanan Demirören, böylelikle krizi çözmek için bir kez daha devreye girdi. Beşiktaş’ta hafta içinde oynanacak Braga maçı için bu hamle yüzlerin de gülmesini sağladı.
Yönetimin Braga maçının oynanacağı salı günü 6 milyon TL’lik bir ödeme daha yapacağı öğrenildi.
HTSPOR / Kartal YİĞİT