Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Şampiyonası Almanya Lena Gercke, Sami Khedira, Almanya, EURO 2012 - Futbol Haberleri

        Khedira’nın kız arkadaşı Lena Gercke, bulunduğu her ortamda dikkat çekiyor. Hatta öyle ki genç modelin güzelliği Real Madrid’de neredeyse bir krizin çıkmasına neden olacaktı. İspanyol ekibi, geçen yaz ABD’de kamp yaptığı sırada 24 yaşındaki manken, sevgilisi Khedira’yı ziyaret etmek için Eflatun-Beyazlılar’ın çalışmalarını sürdürdüğü tesislere gitmişti. Bu sırada Lena’nın Khedira ile olan ilişkisinden bihaber olan Ronaldo ile Jose Mourinho uzun uzun genç modeli süzmüşlerdi. İki ‘kafadar’ın bu görüntüleri kameralar tarafından yakalanmış ve internette tıklanma rekoru kırmıştı.

        YENGEYE SARI KART

        EURO 2012’de yoluna dolu dizgin devam eden Almanya’da ‘seksi kıyafet’ krizi çıktı. Önceki aylarda GQ dergisinin Alman edisyonuna verdikleri çıplak pozlarla olay yaratan ve bu fotoğrafları gazetelerinde basan Tunuslu iki gazetecinin tutuklanmasına neden olan Sami Khedira ve kız arkadaşı Lena Gercke şimdi de Almanya Futbol Federasyonu’nu karıştırdı. 24 yaşındaki top modelin, sevgilisinin maçlarını takip ederken kısa şortlar ve dekolteli elbiseler giymesinden rahatsız olan Federasyon, Gercke’yi daha ‘dikkatli’ olması konusunda uyardı. Almanmedyasında ‘Federasyon’dan Lena’ya sarı kart’ başlığıyla çıkan haberde şu ifadeler kullanıldı: “Lena, karşılaşma sırasında giydikleriyle tümdikkatleri üzerine çekiyor. Onun bu hali tribündeki diğer futbolcu eş ve sevgililerini de rahatsız ediyor. Bundan doğacak krizleri ve kıskançlıkları engellemek isteyen Alman Futbol Federasyonu, Lena’nın giyimtarzınamüdahalede bulunmaya karar verdi ve gençmankeni kıyafetleri konusunda uyardı.”

        KHEDİRA SAHİP ÇIKTI

        Federasyonun bu müdahalesi Almanya’da günün konusu olurken, Futbol Federasyonu’nun bir kadının giyimine karışıp karışamayacağı sosyalmedyada da en çok tartışılan gündem maddelerinden biri olarak öne çıktı. Öte yandan Real Madrid’li futbolcu Sami Khedira, sevgilisine sahip çıktı. Gercke’nin giyiminin kendisini hiç rahatsız etmediğini söyleyen 25 yaşındaki futbolcu, “Herkesin gözünün üzerinde olduğu bir topmodel için Lena’nın giyimi gayet normal” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ